Haradinaj: Bota intelektuale humbi një kolos plejadës të shkrimtarëve

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka thënë se me ndarjen nga jeta të Fatos Arapit, bota intelektuale ka humbur një kolos plejadës të shkrimtarëve të rrallë.

Sipas Haradinajt, Arapi përçoi fondin e letërsisë me vepra të pavdekshme.

"Kultura, bota intelektuale dhe letërsia shqiptare kanë humbur një kolos të plejadës së shkrimtarëve të rrallë. Fatos Arapi, krijuesi shumëdimensional, përpos që pasuroi fondin e letërsisë sonë me vepra të pavdekshme, përçoi vlerat letrare të botës shqiptare përtej kufijve kombëtar. Ngushëllime familjes, komunitetit të shkrimtarëve, miqve dhe lexuesve të shumtë!", ka shkruar Haradinaj ne rrjetin social Facebook.