Ashley Graham e plotë por shumë seksi dhe në formë! (FOTO)

Ashley Graham e plotë por shumë seksi dhe në formë! (FOTO) Share

Ashley Graham është njëra nga femrat që komentohet më shumë për pamjen e saj të jashtme.

E kësisoj njëri nga caqet e kritikave është pesha e saj trupore më e theksuar.

Ajo shfaqet e veshur me fustanin me shumë lule, ku duket goxha në formë dhe seksi.

Loading…